Прикордонники запобігли переправленню сигарет із Молдови та через Західний Буг

НАЗАД
04 квiтня 2014 13:14

Близько 2-ї  години ночі прикордонний патруль виявив на контрольно-слідовій смузі відбитки слідів 3-4 осіб, які намагались рухатись по слідах один одного.

У минулі вихідні прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону запобігли спробі незаконного переміщення сигарет до Польщі.

Відпрацьовуючи наявну інформацію про можливу протиправну діяльність на одній з ділянок кордону, близько 2-ї  години ночі прикордонний патруль виявив на контрольно-слідовій смузі відбитки слідів 3-4 осіб, які намагались рухатись по слідах один одного.

Вже невдовзі неподалік групою реагування було затримано двох невідомих, які поспіхом повертались від кордону в бік населеного пункту. 30 та 23-річні жителі Любомля та села Рівне Любомльського району свою причетність до будь-якої протиправної діяльності заперечили, мовляв, заблукали. Але знайдені за 10 хвилин на березі Західного Бугу 14 ящиків сигарет білоруського виробництва без акцизних марок вказували на інше. Крім цього службовий собака допоміг знайти 25 та 19-річних жителів села Бережці Любомльського району. Молоді чоловіки сховалися серед кущів поблизу. Однак чотирилапий «витягнув» їх зі сховку. З їх слів стало відомо,що вони нібито також заблукали та вирішили чекати ранку, щоб вийти на дорогу додому.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення та  коло причетних осіб для прийняття відповідного правового рішення.

Інші тютюнові вироби виявили на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону. За 30 метрів від держрубежу вони затримали громадянина Молдови. Силует чоловіка військовослужбовці відділу «Степанівка»  помітили за допомогою тепловізора неподалік села Розалівка. З’ясувалося, що молдованин ніс в Україну майже 1,5 тисячі пачок сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси