Прикордонники запобігли незаконному переміщенню понад 10 тисяч тонн вугілля та більше 250 тонн м’ясопродуктів

НАЗАД
16 грудня 2014 12:16

Не зважаючи на те, що вздовж лінії розмежування у зоні АТО продовжуються обстріли з боку терористів та російських найманців, Держприкордонслужба змогла у короткий термін організувати та налагодити контроль

Не зважаючи на те, що вздовж лінії розмежування у зоні АТО продовжуються обстріли з боку терористів та російських найманців, Держприкордонслужба змогла у короткий термін організувати та налагодити контроль за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів, які прямують через контрольні пункти в’їзду/ виїзду у зоні АТО.

Комплекс заходів відомство здійснює відповідно до завдань, визначених Президентом України. Сьогодні вздовж лінії бойових зіткнень вже розгорнуто 13 контрольних пунктів в’їзду/виїзду. Ще 5 буде розгорнуто найближчим часом.

Загалом з початку жовтня  на даній  ділянці перевірено понад 1 мільйон 670 тисяч осіб. З них виявлено 80 осіб, які брали активну участь в діяльності незаконних збройних формувань. Усіх їх передано правоохоронним органам.

Крім цього було оглянуто більше 614 тисяч транспортних засобів. Під час огляду виявлено понад 6,2 тисячі одиниць боєприпасів, понад 9 кг наркотичних засобів, затримано понад 10 тисяч тонн вугілля, що переміщувалося без належних товаросупровідних документів, майже 250 тонн м’ясопродуктів, понад 6,5 тисяч літрів алкогольних виробів та 300 тонн паливно-мастильних матеріалів.

Наразі Державна прикордонна служба у тісній взаємодії із іншими правоохоронними органами працює над вдосконаленням системи контролю вздовж смуги безпеки та робить усе, що від неї залежить, задля недопущення розширення дестабілізаційної зони на сході країни.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси