Прикордонники за допомогою тепловізора припинили незаконний вилов риби у Азовському морі

НАЗАД
10 квiтня 2017 15:15

У рамках протидії незаконному вилову водних живих ресурсів прикордонники спільно із взаємодіючими органами виявили трьох громадян, що займалися незаконним промислом на воді.

У рамках протидії незаконному вилову водних живих ресурсів прикордонники спільно із взаємодіючими органами виявили трьох громадян, що займалися незаконним промислом на воді.

Так, учора прикордонники відділу «Приморськ» Бердянського загону під час моніторингу берегової смуги Азовського моря за допомогою тепловізора виявили двох громадян України, які на маломірному плавзасобі підійшли до узбережжя поза пунктом базування. У ході встановлення обставин виявилось, що громадяни, місцеві жителі, не тільки порушили прикордонний режим, а й за допомогою ятера незаконно наловили риби на суму понад 20 тисяч гривень.

Також учора, прикордонники відділу «Бердянськ» цього ж загону в районі населеного пункту Куликівське виявили жителя Бердянського району, який з маломірного плавзасобу здійснював вилов водних живих ресурсів. Під час проведення перевірочних заходів, прикордонники встановили, що громадянин України вийшов у море на човні поза пунктом базування, чим порушив прикордонний режим. Окрім того, у плавзасобі правоохоронці виявили понад 3 тисячі рибин. Загальна сума збитку державі склала понад 100 тисяч гривень.

За даними фактом прикордонники направили повідомлення до Національної поліції про виявлення кримінального правопорушення за частиною 1 статті 249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом), а на порушників прикордонного режиму склали адмінпротоколи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси