Прикордонники взяли участь у щорічній конференції Мережі аналізу ризиків країн «Східного партнерства»

НАЗАД
11 березня 2017 08:01

Представники управління аналізу ризиків Адміністрації Держприкордонслужби взяли участь у щорічній конференції в рамках Мережі аналізу ризиків країн «Східного партнерства». Захід відбувся у штаб-квартирі Європейської Агенції прикордонної та берегової охоро

10 березня представники управління аналізу ризиків Адміністрації Держприкордонслужби взяли участь у щорічній конференції в рамках Мережі аналізу ризиків країн «Східного партнерства». Захід відбувся у штаб-квартирі Європейської Агенції прикордонної та берегової охорони (FRONTEX) в Варшаві.

Під час конференції її учасники обговорили проект «Щорічного аналізу ризиків на східних кордонах ЄС у 2017 році», окремі частини якого присвячені ситуації на державному кордоні України.

Особлива увага була присвячена основним тенденціям у сфері нелегальної міграції, загальний тиск якої на зовнішні кордони Європейського Союзу значно зменшився, а також новим способам незаконного переміщення сигарет до Європи та на кордонах країн «Східного партнерства» (України, Азербайджанської Республіки, Грузії, Республіки Вірменії, Республіки Білорусь та Республіки Молдова).

В щорічній конференції, крім представників країн Мережі аналізу ризиків «Східного партнерства», взяли участь експерти FRONTEX, EUROPOL, UNHCR, а також держав-членів Європейського Союзу, зокрема Республіки Болгарія, Чеської Республіки, Фінляндії, Федеративної Республіки Німеччини, Італійської Республіки, Латвійської Республіки, Литовської Республіки, Норвегії, Республіки Польщі, Румунії, Словацької Республіки та Нідерландів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси