Прикордонники взяли участь у командно-штабних навчаннях «Об'єднані зусилля – 2020»

НАЗАД
24 вересня 2020 15:29

Учора на Херсонщині військовослужбовці Держприкордонслужби взяли участь у командно-штабних навчаннях «Об'єднані зусилля – 2020».

До навчань, що проходили разом з військовослужбовцями ЗСУ, Національної поліції, ДСНС, Національної гвардії в районі Дніпра та неподалік Кінбурнської коси, долучились екіпажі прикордонних катерів і відділ спеціальних дій Одеського загону Морської охорони, прикордонники відділу «Скадовськ» Херсонського прикордонного загону, оперативно-бойової прикордонної комендатури «Сиваш».

Зокрема було відпрацьовано здійснення спільного патрулювання  морського узбережжя, в тому числі і з підрозділами територіальної оборони, виявлення можливих диверсійно-розвідувальних сил та порядок несення служби на блок-посту. А також захоплення плацдарму та форсування водних перешкод на всіх видах десантно-переправних засобів.

Досить позитивним був відгук Президента України, який привітав військових з успішним проведенням навчань. Володимир Зеленський відмітив як високу підготовку українських військових, так і належний стан озброєння й військової техніки.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси