Прикордонники взяли участь у антитерористичних навчаннях

НАЗАД
23 сiчня 2022 11:02

На Чернігівщині Координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні СБУ проведено навчання з нейтралізації ворожої диверсійної групи поблизу північного кордону.

За легендою тренувань, на територію контрольованого прикордонного району Чернігівської області проникла диверсійно-розвідувальна група. Умовні диверсанти планували завдати державі значних економічних збитків і дестабілізувати суспільно-політичну обстановку в прикордонних районах України.

Тренування проводили в умовах максимально наближених до реальних.

Крім прикордонників Чернігівського загону у заходах брали участь підрозділи СБУ, ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції, Державної служби спецзв'язку та захисту інформації, а також представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Для викриття та знешкодження умовної диверсійно-розвідувальної групи учасники навчань провели комплекс оперативно-розшукових, контррозвідувальних та фільтраційних заходів.

У заключній фазі тренувань спецпризначенці провели успішну операцію із нейтралізації «диверсантів» у районі прикордонного пункту пропуску.

Під час тренувань учасники набули досвіду і практичних навичок. А Координаційна група перевірила готовність всіх суб’єктів боротьби з тероризмом для протидії можливим диверсійним загрозам та рівень міжвідомчої взаємодії під час проведення спецоперації.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси