Прикордонники Волині вирушили захищати східні рубежі держави із новим прапором

НАЗАД
10 лютого 2015 16:08

Прикордонники виконуватимуть завдання в зоні проведення антитерористичної операції, зокрема, нестимуть службу в контрольних пунктах в'їзду-виїзду, на контрольних постах та активно патрулюватимуть п

Нещодавно оперативно-бойовий підрозділ Луцького прикордонного загону відбув на східні рубежі нашої Батьківщину. Прикордонники виконуватимуть завдання в зоні проведення антитерористичної операції, зокрема, нестимуть службу в контрольних пунктах в'їзду-виїзду, на контрольних постах та активно патрулюватимуть прилеглу місцевість.

Проводжати бійців прийшли рідні, близькі, колеги, ветерани прикордонної служби, представники влади і релігійних організацій. 

Начальник Луцького прикордонного загону підполковник Олександр Мейко висловив переконання, що прикордонники гідно виконають свій службовий обов’язок. Мужності і швидкого повернення прикордонникам побажали луцький міський голова Микола Романюк та радник голови облдержадміністрації Борис Кондратюк.

Крім того, перший командир Луцького прикордонного загону генерал-лейтенант Аркадій Яворський від ветеранської організації передав новий прапор заступнику коменданта оперативно-бойового підрозділу Богдану Поліщуку. «Хочу, щоб ви свідомо, спокійно, чесно виконали свій обов’язок. За цим прапором – усі ті люди, які тут. Тому є надія, що він допоможе у виконанні вашої справи», – зазначив Аркадій Яворський.

У відповідь бійці запевнили, що свідомо йдуть захищати нашу державу і головне для них – виконати завдання  та повернутись додому.

Освятив нове знамено настоятель Свято-Юріївського храму, що розташований на території Луцького прикордонного загону.

Щасливої дороги та повернення без втрат побажали усі волиняни, які проводжали прикордонників.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси