Прикордонники виявили в пунктах пропуску старовинну ікону, багнет-ніж, фотокартки та журнали початку ХХ століття

НАЗАД
17 травня 2018 09:25

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили старовинну ікону та багнет-ніж.

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили старовинну ікону та багнет-ніж.

Оглядаючи легковий автомобіль марки «Volkswagen» російської реєстрації, на якому прямував з України громадянин Росії, прикордонний наряд в сумці, яка знаходилася в багажному відділенні транспортного засобу, виявив старовинну ікону. Наразі ікону, яка, можливо, становить історичну та культурну цінність, вилучено. На водія складені адміністративні матеріали.

А ще в одного росіянина, який їхав з України через цей пункт пропуску,   прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили холодну зброю.  Багнет-ніж зразка 1912 року він віз  серед особистих речей, які знаходилися в багажнику транспортного засобу. Наразі виявлений предмет також вилучений для проведення експертизи. На правопорушника складені адміністративні матеріали.

Прикордонники Луцького загону спільно з митниками виявили у сумці громадянина Білорусі, який теж прямував з нашої країни, 290 г бурштину, 2 фотокартки та 3 журнали 1908, 1911, 1942 років випуску. Білоруса, який йшов пішки, прикордонники зупинили в пункті пропуску «Прикладники».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси