Прикордонники виявили в пунктах пропуску 4 автомобілі з підробленими документами

НАЗАД
21 листопада 2016 10:59

За минулу добу співробітники Держприкордонслужби зупинили 4 транспортних засобів, які намагались перемістити через кордон за підробленими документами. У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар», що на адміністративній межі, прикордонники Бердянського з

За минулу добу співробітники Держприкордонслужби зупинили 4 транспортних засобів, які намагались перемістити через кордон за підробленими документами.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар», що на адміністративній межі,  прикордонники Бердянського загону зупинили автомобіль «ВАЗ», який прямував з тимчасово окупованої території АР Крим. Під час перевірки документів прикордонники виявили у водія підроблене доручення на керування транспортним засобом.

Ще одну автівку з недійсними документами прикордонники Чопського загону виявили в пункті пропуску «Ужгород». Водій, громадянин Угорщини, прямував до України автомобілем «БМВ» польської реєстрації, але під час перевірки охоронці кордону встановили, що доручення на автомобіль видане незаконно. Транспортний засіб вилучили встановленим порядком.

Крім того, прикордонники Сумського загону виявили в пункті пропуску «Катеринівка» два автомобілі «ГАЗ» та «Форд»  з невідповідними даними в реєстраційних документах та  ознаками знищення номерів кузова. Автівки у двох громадян України, які прямували до Росії вилучили. Проінформовано представників Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси