Прикордонники виявили молдованина, якого розшукував Інтерпол за незаконний обіг наркотиків, та два викрадених автомобілі

НАЗАД
04 березня 2017 11:30

Учора у пункті пропуску «Кучурган» під час перетину кордону прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили громадянина Молдови, який перебував у міжнародному розшуку.

Учора у пункті пропуску  «Кучурган» під час перетину кордону прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили громадянина Молдови, який перебував у міжнародному розшуку. Молдованина розшукували за незаконний обіг наркотичних речовин. Співробітники Держприкордонслужби його затримали та передали взаємодіючим органам.

Також, минулої доби на державному кордоні прикордонники виявили авто, яке  розшукували в Україні. Вантажівка «Рено», за кермом якої перебував громадянин України, знаходилася в розшуку за базою даних Інтерполу. Виявили транспортний засіб в пункті пропуску «Краківець» прикордонники Мостиського загону.

Крім того, сьогодні зранку прикордонники Мукачівського загону у пункті пропуску «Лужанка» зупинили автомобіль «Форд» угорської реєстрації, за кермом якого був громадянин Угорщини. Під час заходів прикордонного контролю охоронці кордону встановили, що автівка в базі даних Інтерполу числиться як викрадена на території України у 2015 році.

Про всі факти співробітники Держприкордонслужби проінформували чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Наразі затриману особу та транспортні засоби передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси