Прикордонники виявили дві вантажівки та легковик з підробленими документами та номерами кузовів

НАЗАД
17 березня 2017 10:50

Співробітники Держприкордонслужби продовжують запобігати незаконному переміщенню через кордон автомобілів з підробленими документами та номерами агрегатів.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують запобігати незаконному переміщенню через кордон автомобілів з підробленими документами та номерами агрегатів.

Так, минулої доби прикордонники Чернівецького загону у пункті пропуску «Порубне» зупинили вантажний автомобіль «Івеко», який прямував на виїзд. Охоронці кордону встановили, що водій, громадянин України, надав для перевірки підроблений страховий поліс. Підроблений документ вилучено. До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

А в пункті пропуску «Катеринівка» під час перевірки вантажного автомобіля «DAF» української реєстрації, на якому повертався з Росії наш співвітчизник, прикордонний наряд виявив ознаки знищення ідентифікаційного номера кузова. Наразі транспортний засіб 2005 року випуску вилучений встановленим порядком. Про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України, повідомлено працівників Національної поліції.

У пункті пропуску «Устилуг» прикордонники Львівського загону виявили підроблене доручення на право користування легковим автомобілем «Опель» 1996 року випуску польської реєстрації. З`ясувалося, що підпис нотаріуса, що завірив доручення, підроблений. Для подальшого правового рішення автомобіль та громадянина України передано співробітникам поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси