Прикордонники виявили браконьєрів та причеп, завантажений забороненими знаряддями лову і рибою

НАЗАД
21 травня 2017 12:35

Учора прикордонники Ізмаїльського загону не допустили спробу незаконного вилову водних живих ресурсів забороненими знаряддями лову.

Учора прикордонники Ізмаїльського загону не допустили спробу незаконного вилову водних живих ресурсів забороненими знаряддями лову.

Так, під час патрулювання на річці Дунай прикордонники виявили 2 громадян України та човен типу «Каюк» з лісковою сіткою і рибою.

Браконьєрів прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності, а виявлені заборонені знаряддя лову вилучили встановленим порядком.

Також учора, прикордонний наряд відділу «Рені» цього ж загону у контрольованому прикордонному районі на автодорозі між населеними пунктами Рені та Орловка намагався зупинити з метою перевірки транспортний засіб, який на великій швидкості рухався від озера Кагул в бік Орловки. Під час переслідування автомобіля прикордонники виявили покинутий причеп без державного номеру, завантажений 30 сітками загальною довжиною 60 метрів кожна та рибинами різних порід вагою близько 200 кілограмів.

По даному факту охоронці кордону повідомили Національну поліцію та підрозділи рибоохорони. Наразі вживаються заходи щодо встановлення осіб причетних до браконьєрства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси