Прикордонники виявили 220 пігулок психотропної дії у пасажира рейсового автобуса

НАЗАД
11 грудня 2017 10:27

У ході реалізації оперативної інформаціїприкордонники Чернівецького загону під час здійснення заходів контролю пасажирів рейсового автобуса «Кишинів-Чернівці» виявили таблетки психотропної дії. Громадянин України перевозив в особистих речах 50 таблеток «Ф

Учора ввечері в пункті пропуску «Мамалига», що на кордоні з Молдовою, співробітники Держприкордонслужби завадили незаконному ввезення в Україну лікарських препаратів психотропної дії.

У ході реалізації оперативної інформаціїприкордонники Чернівецького загону під час здійснення заходів контролю пасажирів рейсового автобуса «Кишинів-Чернівці» виявили таблетки психотропної дії. Громадянин України перевозив в особистих речах 50 таблеток «Феназепаму», 30 таблеток «Клоназепаму» та 140 таблеток «Риностопу».

Повідомлення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 305 КК України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів) направлено до СБУ в Чернівецькій області

Нагадаємо, що з «Переліком наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів», у якому зазначено про лікарські засоби, що обмежені до вільного переміщення через кордон, можна ознайомитися у Постанові КМУ №770 від 06.05.2000 року.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси