Прикордонники відбили чергову атаку терористів та затримали автівки зі зброєю та боєприпасами

НАЗАД
30 травня 2014 08:42

Вночі сьогодні з 00.30 до 02.30 прикордонний підрозділ був атакований терористами. Вони вели стрільбу з гранатометів та стрілецької зброї. Прикордонники відкрили вогонь по нападникам.

Протягом 29 травня в районі відділу прикордонної служби «Станично-Луганське» відмічалося накопичення озброєних бойовиків у кількості близько 300 осіб. За кількасот метрів від підрозділу вони облаштували блокпости та вогневі точки.

Вже вночі сьогодні з 00.30 до 02.30 прикордонний підрозділ був атакований терористами. Вони вели стрільбу з гранатометів та стрілецької зброї. Прикордонники відкрили вогонь по нападникам. Загалом відбулося 6 хвиль обстрілу. Один з військовослужбовців отримав легкі осколочні поранення. Натомість відмічалося під’їзд 4 машин швидкої допомоги до місць перебування бойовиків. Про напад повідомлені всі взаємодіючі органи.

Також сьогодні вночі на кордоні з Росією прикордонники затримали три автомобілі. Спочатку зупинили «Мерседес-Віто», який мав зустрічати та супроводжувати автомобілі з Росії. А за деякий час затримали дві «Газелі», що рухалися зі сторони сусідньої держави. Загалом з автомобілів дістали  27 автоматів АК, 2 пістолета, 4 кулемета, 5 гранатометів типу «Муха», 5 снайперських гвинтівок та 84 ящики з боєприпасами і гранатами. Серед пасажирів однієї «Газелі» була й жінка, яка при собі мала 10 тисяч доларів США. Загалом прикордонники затримали 13 осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси