У пунктах пропуску на державному кордоні прикордонники виявили близько 10 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
07 серпня 2016 14:03

В пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами.

В пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами.   

Так, минулої доби прикордонниками було виявлено у пункті пропуску «Порубне», що на Буковині, 1,5 тисячі пачок контрабандних сигарет. Сигарети намагався вивезти українець. Під час перевірки з’ясувалося, що куриво він сховав над паливним баком та в порогах свого автомобіля «Фольксваген». Цигарки та транспортний засіб на загальну суму понад 63 тисячі гривень вилучено.

Також учора правоохоронці Мукачівського загону виявили сигарети в транспортному засобі нашого співвітчизника в пункті пропуску «Вилок». Чоловік разом із 710 пачок цигарок позбувся й автівки «Фольксваген», яку оцінено майже на 25 тисяч гривень.

Ще три транспортні засоби виявили прикордонники Львівського загону у пунктах пропуску «Устилуг» та «Рава-Руська-авто». В двох автомобілях  «Опель», які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном в багажнику і в салоні. У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 170 та 150 пачок сигарет відповідно. А у автомобілі «Сітроен» поляк також мав намір приховано перемістити тютюнову продукцію.  У результаті поглибленої перевірки в конструктивних особливостях за заднім сидінням автомобіля правоохоронці за допомогою службового собаки виявили 510 пачок курива.

Крім того, перемістити 500 пачок сигарет під обшивкою багажника автомобіля «Мерседес» намагався ще один поляк. Його прикордонники Луцького загону спинили у пункті пропуску «Ягодин-авто».

Нагадаємо, що учора ввечері  велику партію сигарет виявили прикордонники Луцького загону та працівники фіскальної служби у пункті пропуску «Ягодин».  

Тайник у порожній вантажівці допоміг виявити  прикордонний службовий собака, натренований на пошук тютюну.  Всього у 12 робочих колесах виявлено майже 8 тисяч пачок сигарет. Усі тютюнові вироби були з акцизними марками України. Загальна сума оцінки вилучених сигарет та авто склала майже 530 тисяч гривень.

 

 

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси