Прикордонники в черговий раз виявили на державному кордоні транспортні засоби, що перебували в розшуку

НАЗАД
14 сiчня 2017 11:21

Дві автівки, що перебували в розшуку як викрадені виявили вчора прикордонники Луцького загону

Дві автівки, що перебували в розшуку як викрадені виявили вчора прикордонники Луцького загону. Під час перевірки автомобіля марки «Тойота» білоруської реєстрації, який прямував через пункт пропуску «Доманове» відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. В ході з’ясування обставин було встановлено, що транспортний засіб значиться викраденим. За даним фактом прикордонники проінформували представників Національної поліції.

Ще одну автівку марки «Крайслер», яка значилась як викрадена співробітники Держприкордонслужби зупинили в пункті пропуску «Ягодин». В ході перевірки транспортного засобу, що прямував до України теж спрацювала база даних Інтерполу. Транспортний засіб передали представникам Національної поліції.

Крім того, вчора прикордонники Луганського загону виявили в пункті пропуску «Просяне» автомобіль «Ваз» з невідповідними номерами кузова. Водій, громадянин України мав намір потрапити до Росії, але під час огляду було з’ясовано, що ідентифікаційні номери складових частин автомобіля не відповідають записам зазначених в реєстраційних документах. Чоловіка та транспортний засіб передали представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси