Прикордонники України та Румунії в результаті взаємодії затримали 4 правопорушників

НАЗАД
28 квiтня 2017 11:42

В рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» з протидії протиправній діяльності на державному кордоні учора прикордонники України та Румунії по обидва боки кордону затримали чотирьох правопорушників.

В рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017»   з протидії протиправній діяльності на державному кордоні учора  прикордонники України та Румунії по обидва боки кордону затримали чотирьох правопорушників.

Так, прикордонники відділу «Мамалига» Чернівецького загону виявили кількох осіб на березі річки Прут. Помітивши охоронців кордону, правопорушники вдалися до втечі.

Негайно було організовано пошукові заходи та проінформовано про можливе порушення кордону румунських колег.

В результаті пошукових заходів групою реагування від Чернівецького прикордонного загону затримано двох правопорушників, які переховувалися неподалік кордону та намагалися чинити опір правоохоронцям. Також поряд з затриманими прикордонники виявили на березі річки гумовий човен.

Згодом румунська сторона повідомила, що завдяки оперативному обміну інформацією на цьому ж напрямку ними були затримані ще два порушники.

На даний момент встановлюються всі обставини правопорушення та осіб, які, ймовірно, здійснювали підготовку до подальшої протиправної діяльності, пов’язаної з переміщенням тютюнових виробів через державний кордон.

Наразі на буковинців складено протоколи про адмінправопорушення за злісну непокору законним вимогам представників прикордонного відомства та за порушення прикордонного режиму. Подальшу долю затриманих вирішуватиме суд.

Варто додати, що на Закарпатті прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону під час патрулювання учора вночі виявили за 15 м від лінії кордону тайник. В ньому було 1840 пачок сигарет, які, ймовірно, правопорушники планували перемістити до Угорщини, передано до ДФС. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси