Прикордонники України та Польщі перекрили канал незаконного переправлення громадян Туреччини до ЄС

НАЗАД
18 жовтня 2016 12:16

Канал переміщення нелегалів через державний кордон викрили в рамках проведення спільної прикордонної операції «Кордон-2016» українські та польські прикордонники.

Канал переміщення нелегалів через державний кордон викрили в рамках проведення спільної прикордонної операції «Кордон-2016»  українські та польські прикордонники.

У ході відпрацювання отриманої інформації прикордонники відділу  «Рава-Руська» Львівського загону зупинили для перевірки неподалік кордону мікроавтобус. Разом з українцем, який був за кермом авто, їхав громадянин Туреччини. Аби упередити будь-які можливі порушення на держрубежі, група реагування також негайно перевірила прилеглу місцевість. Як результат, було виявлено ознаки порушення кордону однією особою, а згодом помічено і самого порушника. Невідома особа швидко рухалася у напрямку кордону з Польщею, про що українські прикордонники відразу повідомили польських колег. Вже невдовзі правоохоронці сусідньої країни затримали на своїй території громадянина Туреччини.

На теперішній час проводяться оперативно-слідчі дії щодо причетності громадянина України та Туреччини  до можливого скоєння злочину за ч.1 ст. 332 ККУ. За попередніми даними відомо, що громадянин Туреччини, який прямував у мікроавтобусі з українцем, вже декілька років проживає в Одесі, та, можливо, є причетним до організації незаконного переправлення співвітчизників за грошову винагороду до країн ЄС.

По даному факту було проінформовано працівників Національної поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси