Прикордонники України та Молдови викрили підготовку перекачування спирту трубопроводом

НАЗАД
29 листопада 2017 10:24

На Вінниччині прикордонники відділу «Велика Кісниця» Могилів-Подільського загону виявили на березі Дністра, прикопаний на півтораметрову глибину 32-мм поліетиленовий трубопровід, що простягався майже на 100 метрів та обривався поблизу будинку, в якому ніх

Учора, 28 листопада, на Вінниччині прикордонники відділу «Велика Кісниця» Могилів-Подільського загону виявили на березі Дністра, прикопаний на півтораметрову глибину 32-мм поліетиленовий трубопровід, що простягався майже на 100 метрів та обривався поблизу будинку, в якому ніхто не проживає.

У ході подальших заходів за участю представників Прикордонної поліції Республіки Молдова охоронці кордону виявили в річці пластикову трубу завдовжки близько 30 метрів, прокладену з молдовського берега.

Такі комунікації, зазвичай, контрабандисти використовують для незаконного переміщення спирту через державний кордон.

В ході перевірочних заходів прикордонники встановили, що зловмисники використати трубопровід не встигли, проте, за результатами роботи сторони визнали факт підготовки до протиправної діяльності. Про знахідку вартові повідомили відповідні правоохоронні органи, трубопровід демонтували та передали співробітникам ДФС. 

Варто зазначити, що в листопаді нинішнього року прикордонники Могилів-Подільського загону тричі «виловлювали» з Дністра трубопроводи, які ділки планували, однак, завдяки пильності прикордонників двох країн, не встигли використати для незаконного переміщення спирту через кордон.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси