(ВІДЕО) Прикордонники у черговий раз виявили приховані кошти у КПВВ «Зайцеве»

НАЗАД
05 вересня 2016 12:30

Сьогодні у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники Краматорського загону у черговий раз виявили приховані кошти, які у незаконний спосіб намагалися перемістити через лінію розмежування на тимчасово непідконтрольну українській владі терит

Сьогодні у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники Краматорського загону у черговий раз виявили приховані кошти, які у незаконний спосіб намагалися перемістити через лінію розмежування на тимчасово непідконтрольну українській владі територію.

Під час здійснення перевірочних заходів прикордонники у спинках сидіння автомобіля «Мерседес» виявили значну суму коштів. Сам водій повідомив, що в тайниках він перевозить 700 гривень та 250 тисяч рублів РФ. За даним фактом прикордонники проінформували співробітників СБУ та Національну поліцію. Наразі проводяться перевірочні заходи.

Нагадаємо, учора також в КПВВ «Зайцеве» прикордонники Краматорського загону виявили у 52-річного жителя Луганська приховані понад 10 мільйонів російських рублів та 100 тисяч доларів США.

Загалом з початку року прикордонники Краматорського загону у 35 випадках виявляли великі суми коштів, які  громадяни намагалися перемістити прихованим шляхом. За вищевказаний період було виявлено 3,3 мільйони гривень, 34,6 мільйонів російських рублів, 665 тисяч доларів США та 10 тисяч євро. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси