Прикордонники спільно з експертами «FRONTEX» виявили «Мерседес» з підробленим техпаспортом

НАЗАД
28 червня 2016 10:23

В пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з представниками Європейської Агенції «FRO

В пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з представниками Європейської Агенції «FRONTEX» виявили у громадянина Молдови документи, а саме технічний паспорт з ознаки повної підробки.

Учора в пункт пропуску прибув автомобіль «MERSEDES», під керуванням 23-річного громадянина Молдови. Під час перевірки документів у прикордонників виникли сумніви щодо дійсності технічного паспорта тому було здійснено поглиблену перевірку.  Також до вивчення документа охоронці кордону залучили експерта Європейської Агенції «FRONTEX». Як результат було встановлено,  що документ  на  транспортний  засіб містить ознаки повної підробки.

З пояснень водія, який прямував з н.п. Кучурган до Одеси стало відомо, що він вчинив такі дії, аби уникнути розмитнення автомобіля на території РМ. За наявними у експерта Європейської Агенції «FRONTEX» базами даних встановлено, що вказаний транспортний засіб зареєстрований у Литві.

Наразі прикордонники повідомили компетентні органи щодо виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів». Автомобіль передано представникам компетентних органів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси