Прикордонники припинили три спроби незаконного переміщення транспортних засобів через кордон

НАЗАД
09 березня 2017 10:55

Прикордонники Луцького загону виявили автомобіль «Ауді», який знаходився в міжнародному розшуку. Під час перевірки транспортного засобу білоруської реєстрації, який прямував до України через пункт пропуску «Городище», спрацювала база даних Інтерполу.

Прикордонники Луцького загону виявили автомобіль «Ауді», який знаходився в міжнародному розшуку. Під час перевірки транспортного засобу білоруської реєстрації, який прямував до України через пункт пропуску «Городище», спрацювала база даних Інтерполу. Співробітники Держприкордонслужби встановили, що автівка значиться як викрадена.   За даним фактом проінформовано представників Нацполіції.

Ще дві автівки, які намагались перемістити через державний кордон за підробленими дорученнями на право керування, виявили вчора в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону. В ході перевірки транспортних засобів марки «Фольксваген» чеської реєстрації прикордонники встановили, що нотаріально завірені документи містять ознаки підробки. Автомобілі передали представникам митниці.

Всього з початку року співробітниками Держприкордонслужби виявлено 15 підроблених доручень на право керування автомобілем.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси