Прикордонники не пропускають в Україну радикально налаштованих «туристів»

НАЗАД
09 квiтня 2014 14:34

В умовах анексії Криму, подій, що відбуваються в східних областях, та постійних закликів про подальші антиурядові протестні заходи в Україні Державна прикордонна служба вживає вичерпних заходів з охорони д

В умовах анексії Криму, подій, що відбуваються в східних областях, та постійних закликів про подальші антиурядові протестні заходи в Україні Державна прикордонна служба вживає вичерпних заходів з охорони державного кордону та здійснює посилений прикордонний контроль в пунктах пропуску.

Всі заходи проводяться з метою недопущення осіб, які можуть брати участь у дестабілізації обстановки в Україні, перевезення зброї, боєприпасів, вибухових речовин та інших заборонених предметів. Посилена перевірка відбувається співробітниками Держприкордонслужби України спільно з підрозділами ЗС України, МВС та СБУ в пунктах пропуску на кордоні з Росією, аеропортах та тих громадян, які слідують з Автономної Республіки Крим. Під час контролю на межі з півостровом ретельно перевіряють транспортні засоби та документи осіб. Особливо зважаючи, що ті особи, які вже брали участь в екстремістських заходах у Криму, можуть прямувати в інші регіони України для підбурення населення та мати при собі дійсні паспорти громадян України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси