Прикордонники не пропустили через адмінмежу 10 таджиків, один з яких запропонував хабар

НАЗАД
25 листопада 2016 09:49

Сьогодні вночі у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» співробітники Бердянського загону виявили без відповідних дозвільних документів для перетину адміністративної межі 10 громадян Таджикистану, один з яких намагався домовитись з прикордонниками за

Сьогодні вночі у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» співробітники Бердянського загону виявили без відповідних дозвільних документів для перетину адміністративної межі 10 громадян Таджикистану, один з яких намагався домовитись з прикордонниками за хабар.

Так, у таджиків, які прямували на материкову частину України, були відсутні спеціальні дозволи. Крім того, всі вони потрапили до тимчасово окупованої території АР Крим через закриті пункти пропуску.

Прикордонники, згідно з чинним законодавством прийняли рішення про непропуск порушників через адмінмежу та заборони в’їзд в нашу країну терміном на 3 роки. Разом з тим, один із іноземців спробував «залагодити питання» та запропонував 10 тисяч рублів РФ.

На свою пропозицію громадянин Таджикистану отримав від правоохоронця категоричну відмову, після чого було направлено повідомлення до Національної поліції.

Нагадаємо, що два дні тому на адмінмежі прикордонники не пропустили на материкову частину України 15 громадян Узбекистану. Усі іноземці потрапили на територію окупованого Криму також через закритий пункт пропуску та отримали за це заборону в’їзду в нашу країну на 3 роки.

Державна прикордонна служба України ще раз нагадує  громадянам,  що згідно з постановою КМУ №367 від 4 червня 2015 року, в’їзд на тимчасово окуповану територію України та виїзд з неї здійснюються тільки через визначені контрольні пункти, а для іноземних громадян – ще й за спеціальними дозволами. Усі пункти пропуску, що діяли на території АР Крим до анексії, тимчасово закриті. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси