Прикордонники не допустили переміщення сигарет до Румунії та одягу до Молдови

НАЗАД
17 травня 2017 10:17

Спробі незаконного переміщення сигарет та одягу через українсько-румунський та українсько-молдовський кордон запобігли прикордонники Чернівецького загону минулої доби.

Спробі незаконного переміщення сигарет та одягу через українсько-румунський та українсько-молдовський кордон запобігли прикордонники Чернівецького загону минулої доби. Так, прикордонний наряд відділу «Селятин»,  перевіряючи оперативну інформацію про можливу протиправну діяльність, помітив групу осіб із пакунками на плечах, які рухалися в бік кордону з Румунією. Під час затримання порушники, помітивши, що прикордонний наряд їх наздоганяє, покинули свої ноші та почали втікати.  На місці виявлено 12 ящиків із сигаретами. Пошуки порушників наразі тривають.

А вже близько опівночі чергову спробу переміщення товарів через кордон припинили прикордонники цього ж загону відділу «Подвір’ївка». Під час патрулювання прикордонний наряд помітив автомобіль, який під’їхав до кордону з Молдовою. З нього вийшло кілька осіб з пакунками та почали рухатися в бік кордону. Побачивши прикордонний наряд,порушники  кинули товар та вдалися до втечі.

Як згодом з’ясувалося, у пакунках знаходилися товари легкої промисловості. Триває пошук власників покинутого текстилю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси