Прикордонники на Волині отримали ключі від 45 службових квартир

НАЗАД
19 березня 2013 12:02

У Луцьку відбулись урочистості з нагоди 20-ї річниці створення Луцького прикордонного загону. Цього дня 45 сімей військовослужбовців отримали ключі від службового житла.

 

Сьогодні у Луцьку відбулись урочистості з нагоди 20-ї річниці створення Луцького прикордонного загону.  У заходах взяли участь Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин, начальник Північного регіонального управління Ігор Токовий, Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович, представники області, ветерани-прикордонники та запрошені гості.

Цей день для персоналу прикордонного загону став дійсно святковим, адже, крім поздоровлень, 45 сімей військовослужбовців отримали ключі від службового житла. Питання соціального забезпечення прикордонників в Держприкордонслужбі України є одним з найпріоритетніших. Тому відповідно до програми по забезпеченню військовослужбовців та членів їх сімей житлом було реконструйовано під квартири колишнє казармене приміщення.

Під час святкування річниці прикордонного загону також було відкрито пам’ятний знак, присвячений  воїнам-прикордонникам усіх поколінь. Звертаючись до персоналу, Голова Дежприкордонслужби побажав їм і надалі примножуватиме кращі традиції охоронців кордону та зазначив, що завдяки професійним якостям охоронців кордону – Луцький загін є одним із кращих органів у прикордонному відомстві.

Зазначимо, що Луцький прикордонний загін було створено 20 жовтня 1992 року.         На сьогоднішній день в його структурі знаходиться 11 відділів прикордонної служби, які охороняють державний кордон загальною протяжністю понад 545 кілометрів. Протягом двадцяти років прикордонники Луцького  загону затримали 12 тисяч порушників кордону, з яких близько 3 тисячі - незаконні мігранти, виявили та вилучили понад 1300 кілограмів наркотичних та психотропних речовин, близько 900 одиниць зброї,  понад 12 тисяч одиниць боєприпасів, а також контрабандних товарів вартістю понад 152 мільйонів гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси