Прикордонники Ізмаїльського загону виявили ще одне місце накопичення підакцизного алкоголю у місті Рені

НАЗАД
04 листопада 2016 10:47

Прикордонники Ізмаїльського загону продовжують здійснювати спільні заходи з представниками фіскальної служби, спрямовані на протидію незаконних оборудок підакцизних товарів.

Прикордонники Ізмаїльського загону продовжують здійснювати  спільні заходи з представниками фіскальної служби, спрямовані на протидію незаконних оборудок підакцизних товарів.

Так, учора, відповідно до ухвали суду, міжвідомчою групою у складі оперативних підрозділів Ізмаїльського загону та представників фіскальної служби в одному з помешкань міста Рені було виявлено місце накопичення алкогольної продукції. В результаті перевірки гаражного приміщення було виявлено 112 пляшок коньяку «Атікос», більше десятка пляшок лікерів і коньяку інших марок  та горілки «Єльцин». 

Усю алкогольну продукцію вилучено встановленим порядком.

Крім того, до Національної поліції було надіслано повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Нагадаємо, що кілька днів тому прикордонники Ізмаїльського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили в м. Рені місця зберігання більше 1 тисячі літрів  контрафактного алкоголю. Товар також був виявлений в  приватних помешканннях м. Рені  та приміщеннях деяких поштових перевізників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси