Прикордонники із взаємодіючими органами виявляють порушників міграційного законодавства

НАЗАД
12 вересня 2021 13:36

Цільові профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері «Мігрант» тривають нині на території України.

Минулої доби співробітники Державної прикордонної служби, які беруть участь у цих заходах, виявили разом із взаємодіючими органами семеро порушників-іноземців.

Зокрема прикордонники Ізмаїльського загону спільно зі співробітниками міграційної служби на території Ізмаїльського центрального ринку в місті Ізмаїл затримали громадянина Узбекистану, який порушив правила перебування в Україні. 44-річний іноземець жодних документів, що посвідчують його особу та законність перебування на території України, при собі не мав. Як з’ясували правоохоронці, чоловік перевищив термін перебування на понад 120 діб. А при перевірці повідомив, що нібито місяць тому втратив свій паспортний документ.

За порушення прикордонного режиму та правил перебування на території України громадянину Узбекистану доведеться сплатити штраф  у розмірі понад 3,5 тисячі гривень. Окрім цього, прийнято рішення про його примусове повернення до країни походження. 

Зауважимо, що з початку операції «Мігрант» тільки прикордонники Ізмаїльського загону спільно зі співробітниками міграційної служби вже затримали та притягнули до адміністративної відповідальності 6 іноземців за ч.1 ст.203 «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України», 3 громадян України за ст.205 «Невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства» та одного за ст.202 «Порушення прикордонного режиму…» Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Також минулої доби 6 іноземців - порушників міграційного законодавства – громадян Росії, Азербайджану, Індії та Тунісу, виявили прикордонники Краматорського, Чернігівського, Львівського та Бердянського загонів.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси