Прикордонники долучають до посилення охорони держрубежу членів громадських організацій

НАЗАД
11 квiтня 2014 11:44

Учора на ділянці відповідальності відділу «Дольськ» спільно з прикордонниками Луцького загону приступили до охорони державного кордону члени громадського формування «Славутськ

Учора на ділянці відповідальності відділу «Дольськ» спільно з прикордонниками Луцького загону приступили до охорони державного кордону члени громадського формування «Славутська Січ».

Протягом двох днів охоронці кордону провели з добровольцями комплекс заходів з організації служби спільних прикордонних нарядів та заняття з правової й спеціальної підготовки. Під час спільного несення служби прикордонників з членами громадського формування на українсько-білоруському кордоні також будуть використовуватися коні, якими прибули громадяни.   

Неподалік від прикордонного підрозділу розмістили наметове містечко  для «січовиків»  та додатково встановили електрогенератор і польову кухню. А для їх всебічного забезпечення органами місцевого самоврядування постійно надається медична та ветеринарна допомога. Також  жителі села Ветли  допомагають з продуктами харчування та іншими матеріальними засобами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси