Прикордонники долучились до форуму «Україна 603.7»

НАЗАД
16 вересня 2021 11:57

«Україна 603.7» – це унікальна платформа створена за ініціативи міжфракційного депутатського об’єднання у Верховній Раді України для об’єднання зусиль по деокупації української території.

Так, 15 вересня у Маріуполі на форумі «Україна 603.7. Вільний Донбас – могутність Європи» зібрались іноземні партнери, народні депутати, представники сектору безпеки й оборони, місцевих громад та молоді, щоб спільно подискутувати на тему розвитку східних регіонів України.

Розпочався Форум з панелі «Як захистити українські кордони з небезпечним морем, небом і землею?». Прикордонники 1 загону та 23 загону Морської охорони вели активний діалог в рамках панелі. Зокрема поспілкувались про статус Азовського моря, безпеку громадян України, які перетинають лінію розмежування з тимчасово окупованими територіями України, збільшення довіри місцевого населення до прикордонників, протидію гібридній війні та дезінформації.

Державна прикордонна служба України відкрита для діалогу, а її представники охоче залучаються до експертних платформ з вироблення безпекових рішень. Прикордонники й надалі долучатимуться до форуму, який продовжить свою роботу в Херсоні, Ужгороді та Чернігові.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси