Прикордонники Чопського загону затримали чергових «шукачів кращого життя»

НАЗАД
27 листопада 2016 12:01

В рамках протидії нелегальній міграції прикордонники Чопського загону на ділянці українсько-словацького кордону затримали чергових нелегальних мігрантів та одного громадянина України.

В рамках протидії нелегальній міграції прикордонники Чопського загону на ділянці українсько-словацького кордону затримали чергових нелегальних мігрантів та одного громадянина України.

Так, учора на ділянці відповідальності відділу «Ужгород» спрацював сигналізаційний комплекс. В результаті перевірки «зелені берети» виявили пролаз у загороджувальному паркані та доріжку слідів. Не гаючи часу прикордонники відразу розпочали пошукові заходи. Як результат, правоохоронці затримали невідомого, зі слів, громадянина України, який  ймовірно причетний до переміщення нелегалів через державний кордон. Допоміг виявити порушника службовий собака. В ході подальших пошукових заходів, на відстані близько 300 метрів від лінії держрубежу прикордонники виявили та затримали громадянина Єгипту та двох громадян Шрі-Ланки. Правопорушники документів при собі не мали, від будь-яких пояснень відмовились.

Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб затриманих, обставин правопорушення та складання відповідних процесуальних документів.

Також минулої доби прикордонники цього ж відділу затримали двох громадян В’єтнаму, які мали на меті незаконно перетнути державний кордон та, у пошуках кращих умов життя, потрапити до країн Євросоюзу. Порушників виявив дільничний інспектор прикордонної служби під час перевірки автостанції у місті Ужгород. Один із затриманих не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу, проте у іншого був паспорт громадянина В’єтнаму. З метою з’ясування обставин правопорушення чоловіків було доставлено до відділу «Ужгород». Крім того, в ході опитування, порушники зізнались, що мали намір в подальшому в обхід пункту пропуску потрапити до країн Євросоюзу.

Відносно затриманих складено відповідні процесуальні документи. Їх подальшу долю вирішуватиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси