Прикордонники Бердянського загону затримали чоловіка, який займався браконьєрством

НАЗАД
05 березня 2017 13:01

Сьогодні зранку прикордонний наряд відділу «Приазовськ», під час моніторингу берегової смуги Азовського моря, в районі населеного пункту Ботево, виявив громадянина України, який використовуючи маломірний плавзасіб, підійшов до узбережжя поза пунктом базу

Сьогодні зранку прикордонний наряд відділу «Приазовськ», під час моніторингу берегової смуги  Азовського моря, в районі населеного пункту Ботево, виявив громадянина України, який використовуючи маломірний плавзасіб, підійшов до узбережжя поза пунктом базування. У ході встановлення обставин виявилось, що 47-річний житель Мелітопольського району не тільки порушив прикордонний режим, а й незаконно наловив понад 220 рибин пеленгасу та близько 80 особин бичка за допомогою 6 сіток, загальна довжина яких склала понад 300 метрів.

 Представники рибоохорони, які прибули на місце правопорушення, оцінили завданий збиток на суму  понад 150 тисяч гривень.

За даним фактом прикордонники направили повідомлення до Національної поліції про виявлення кримінального правопорушення за ч.1 ст. 249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси