Прикордонниками виявили псевдофранцуза, який начебто хотів бути професійним футболістом в Україні

НАЗАД
30 вересня 2016 14:26

Співробітники Держприкордонслужби виявили громадянин Кот-Дівуар, який намагався потрапити у до країн ЄС за чужим документом громадянина Франції.

Співробітники Держприкордонслужби виявили громадянин Кот-Дівуар, який намагався потрапити у до країн ЄС за чужим документом громадянина Франції.

Так, під час прикордонного оформлення у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили у одного з пасажирів автобусу «Рівне-Варшава» документ, що не належить пред'явникові. Для з’ясування всіх обставин та  складання процесуальних документів громадянина було запрошено до службового приміщення.

В ході проведення перевірочних заходів прикордонники встановлено, що виявлена особа є 23-річний громадянин Кот-Дівуар, який  прибув до України в березні поточного року за допомогою власного закордонного паспорту та короткострокової візи на сім днів.

З його слів, він приїхав для проходження кастингу у одному з футбольних клубів України та попередньо перерахував одну тисячу двісті євро агенту. Однак прибувши в іншу країну зрозумів, що його ошукали. Затягнувши своє перебування в Україні він потратив більшу частину коштів, та вже не мав змоги придбати квиток для повернення на Батьківщину. Також з його слів у нього вкрали паспорт. А згодом через співвітчизників він познайомився з громадянином Франції, який надіслав йому чужий внутрішній паспорт, яким затриманий намагався скористатись, щоб потрапити до країн  Євросоюзу.

На даний час на іноземця за спробу незаконного перетину державного кордону складені процесуальні документи, вирішується питання щодо примусового видворення його на Батьківщину.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси