Прикордонника, який був поранений під час обстрілу на Донеччині відправили на реабілітацію за кордон

НАЗАД
06 липня 2016 10:38

Прикордонника, який був поранений під час обстрілу пункту пропуску на Донеччині відправили на реабілітацію за кордон

Із Львівського клінічного госпіталю Держприкордонслужби України, на реабілітацію до госпіталю Мальтійської служби допомоги, що у Республіці Польща, відправили прикордонника.

51-річний військовослужбовець отримав мінно-вибухове поранення у серпні 2015 року під час обстрілу пункту пропуску «Березове», що на Донеччині. Уламком снаряду захисника було поранено в голову. Прикордонник проходив реабілітацію в Центральному клінічному госпіталі Державної прикордонної служби України у м. Київ, в пансіонаті на Вінниччині, а також лікувався в Об’єднаних Арабських Еміратах. Після проведення чергового медичного огляду у клінічному госпіталі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України прикордонника відправили на реабілітацію до Польщі.

Слід зазначити, що така поїздка стала можливою завдяки сприянню посла України у Польщі та першого секретаря посольства. Їм вдалося налагодити співпрацю з Госпіталем Мальтійської служби допомоги у Республіці Польща, де українські прикордонники безкоштовно проходять процес реабілітації.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси