Прикордонник Ян Метзгер знайшов у службі все, про що мріяв

НАЗАД
23 сiчня 2022 09:44

Свій перший контракт прикордонник Мукачівського загону старший лейтенант Метзгер підписав ще майже 11 років тому.

Ян Метзгер успішно закінчивши медичне училище та отримавши диплом зубного техніка, вирішив кардинально змінити свій вибір професії та спробувати себе у справі охорони державного кордону.

Першим місцем служби юнака став відділ прикордонної служби «Лужанка» у Мукачівському прикордонному загоні.

Для 18-річного прикордонника служба на кордоні не була легкою. «Спочатку часто виникало бажання покинути усе та розірвати контракт», - зазначає Ян. І водночас він додає, що неабиякою підтримкою тоді були колеги, які стали для нього другою родиною. Сам Ян пишався, що у нього такі колеги-професіонали, з якими разом протидіяв правопорушникам на кордоні і з якими пліч-о-пліч боронив Україну у найтяжчі часи від вторгнення російських агресорів.

А ще Ян є хорошим сином, яким пишаються його батьки Василь Михайлович та Зореслава Василівна. Прикордонник щиро дякує своїм батькам та визнає, що хоч і добре навчався у школі, однак частенько завдавав їм клопоту у дитинстві.

Відповідальний, працьовитий, старанний – так нині характеризують старшого лейтенанта Яна Метзгера його колеги та керівники. За майже 11 років служби він успішно пройшов кар’єрні щаблі від рядового до офіцера. Водночас прикордонник заочно здобув диплом магістра політології і наполегливо працює та продовжує розвиватись, маючи при цьому стабільне грошове забезпечення, соціальний захист, кар’єрне зростання, а також можливість займатися улюбленою справою – захищати державний кордон своєї Батьківщини.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси