Прикордонний контроль 5 пасажирів із підробленими документами не пройшли

НАЗАД
04 квiтня 2014 13:16

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали 3 громадян Вірменії, які прямували до Риму.  

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали 3 громадян Вірменії, які прямували до Риму. Під  час перевірки документів у них було виявлено підроблені посвідки на проживання в Греції, а також порушення терміну реєстрації в Україні. 

Окрім цього прикордонники затримали нашого співвітчизника, який прямував до Кіпру, використовуючи підроблений паспорт громадянина України. В документі було переклеєне фото власника.

 Також учора прикордонники  зупинили для перевірки 47-річного пасажира, який прибув зі Стамбула. Чоловік надав для контролю паспорт громадянина Латвії, однак вартові кордону помітили, що документ частково підроблений  шляхом заміни сторінки з установчими даними власника.  Згодом з’ясувалось,  що порушник є громадянином Грузії. Документ вартістю 800 доларів США він придбав для того, щоб потрапити до Стокгольму (Швеція). Грузин розповів, що він раніше там працював,  проте йому було відмовлено в отриманні статусу біженця. Пасажира повернуто зворотнім рейсом до країни вильоту.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси