Представники Держприкордонслужби взяли участь у міжвідомчому семінарі, організованого за підтримки EUAM

НАЗАД
17 серпня 2017 15:05

Сьогодні у Києві в конференц-залі Президент Готелю відбувся міжвідомчий семінар за темою «Модель інтегрованого управління кордонами Фінляндії».

Сьогодні у Києві в конференц-залі Президент Готелю відбувся міжвідомчий семінар за темою «Модель інтегрованого управління кордонами Фінляндії».

Зазначений захід було організовано Консультативною місією Європейського Союзу з допомоги в реформуванні цивільного сектору безпеки (EUAM)  за ініціативи Адміністрації Державної прикордонної служби України для представників суб’єктів інтегрованого управління кордонами, а саме – МВС України, МЗС України, Держприкордонслужби, СБУ, ДФС України та ДМС України.

Метою семінару було підвищення поінформованості суб’єктів, вивчення кращих європейських практик, формування єдиних підходів та розумінню їх ролі і функцій в процесі впровадження української моделі інтегрованого управління кордонами.

Експерти Прикордонної служби та Національної поліції Фінської Республіки спільно з  Генеральним директором Митної служби Фінляндії  поділились своїм досвідом у сфері IBM та надали рекомендації щодо ефективної імплементацій кращих європейських практик в Україні.

З огляну на важливість питань, що комплексно розглядалися на семінарі, участь в  ньому взяли експерти  Представництва  ЄС в України та Місії EUAM.

Варто зазначити, що саме фінські підходи були взяті за основу у формуванні загальноєвропейської системи інтегрованого управління кордонами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси