Правоохоронці виявили на Одещині контрафактні товари

НАЗАД
23 серпня 2017 15:12

Сьогодні, в ході проведення заходів з протидії незаконному переміщенню підакцизних товарів через державний кордон України, спільна міжвідомча група у складі офіцерів оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби України,

Сьогодні, в ході проведення заходів з протидії незаконному переміщенню підакцизних товарів через державний кордон України, спільна міжвідомча група у складі офіцерів оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, представників СБУ, ДФС та Котовської місцевої прокуратури виявила на Одещині контрафактний товар.

Реалізуючи оперативну інформацію, правоохоронці провели обшук одного з приватних помешкань у місті Кодима, що на Одещині. В результаті обшуку було виявлено близька 7 тисяч пачок сигарет молдовського виробництва без марок акцизного збору та 15 літрів спирту. В подальшому виявилося, що 40-річний власник будинку зберігав у себе підакцизні товари іноземного виробництва з метою подальшого збуту через мережу роздрібної торгівлі.

Тютюнові вироби та спирт вилучені співробітниками Котовської місцевої прокуратури. Попередня сума оцінки вилученого склала майже 136 тисяч гривень.

Матеріали по даному факту внесено до ЄРДР. Вочевидь власнику будинку доведеться нести відповідальність відповідно до ст. 227 ККУ (Випуск або реалізація неякісної продукції).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси