Правоохоронці Одещини вилучили 5,5 тонн спирту та понад 1 тисячу літрів горілчаних виробів на 1,4 мільйона гривень

НАЗАД
24 жовтня 2017 12:55

Учора в селі Троїцьке Біляївського району Одеської області правоохоронці вилучили 24 бочки по 230 літрів кожна, понад 2250 пляшок горілчаних виробів та 8000 марок акцизного податку українського виробництва.

Учора в селі Троїцьке Біляївського району Одеської області правоохоронці вилучили 24 бочки по 230 літрів кожна, понад 2250 пляшок горілчаних виробів та 8000 марок акцизного податку українського виробництва.

Оперативні заходи проводились в рамках кримінального провадження з кваліфікацією ч. 3 ст. 204 ККУ (Незаконне виготовлення товарів, вказаних у частині першій або другій цієї статті (алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів), з недоброякісної сировини (матеріалів), що становлять загрозу для життя і здоров'я людей, а так само незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інших тяжких наслідків).

Одразу за двома адресами (складські приміщення та приватний будинок) проводились обшуки міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Південного регіонального управління Держприкордонслужби, представників ДФС в Одеській області, Національної поліції в Одеській області під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області.

В результаті слідчих дій на території складських приміщень виявлено 5520 літрів спирту. А в приватній орендованій будівлі правоохоронці виявили підпільний цех по виробництву контрафактного алкоголю, де знаходилось понад 1134 літрів горілчаних виробів (2268 пляшок об’ємом 0,5 літрів кожна), 7950 марок акцизного податку українського виробництва, етикетки з надписом «Пшенична».

Контрафактну продукцію та обладнання для виготовлення готової продукції вилучено співробітниками ДФС в Одеській області. Попередня сума оцінки складає понад 1,4 мільйона гривень

Наразі проводяться подальші заходи зі встановлення осіб, причетних до вищевказаної протиправної діяльності, та тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси