Посилений режим до 1 листопада

НАЗАД
22 жовтня 2020 08:27

Про перехід МВС на посилений варіант несення служби йшлося на селекторній нараді під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового.

«З 21 жовтня по 1 листопада МВС переходить на посилений варіант несення служби. В повному обсязі розгортається система управління: центральних та регіональних управлінь Нацполіції, Нацгвардії,  ДСНС та ДПСУ», - заявив Сергій Яровий.
За словами заступника міністра внутрішніх справ Сергія Гончарова, в регіонах створені оперативні резерви для реагування на виклики та загрози, які можуть відбутися в рамках проведення виборів. «Ми плануємо залучати всі наявні сили та засоби авіації системи МВС - літаки та гелікоптери. Наявність гелікоптерів дозволить реагувати на протиправну діяльність у найвіддаленіших точках, де немає посадкових смуг», - сказав Сергій Гончаров.
Заступник Голови Держприкордонслужби України Сергій Сердюк відзначив, що Держприкордонслужба готова до забезпечення порядку під час проведення виборів, продовжується посилена охорона кордонів та посилене несення служби на КПВВ з тимчасово окупованими територіями Донбасу та Криму.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси