Порушники втікали на автомобілі та намагалися спалити сигарети на вогнищі

НАЗАД
12 листопада 2014 16:23

Учора вранці прикордонний наряд відділу «Гулянка» Котовського загону виявив автомобіль «Нива», що рухався від держрубежу. На вимогу зупинитись, порушник не відреагув

Учора вранці прикордонний наряд відділу «Гулянка» Котовського загону виявив автомобіль «Нива», що рухався від держрубежу. На вимогу зупинитись, порушник не відреагував. Для зупинки автомобіля прикордонникам довелося здійснити  попереджувальні постріли вгору та по колесах автівки, оскільки було створено загрозу життю прикордонників. Однак водій автомобіля попередження знову проігнорував та намагався зникнути. Не зволікаючи, прикордонники вирушили наздоганяти порушника та помітили, як той заїхав на подвір’я  одного з приватних помешкань.

За деякий час спільна міжвідомча група, до складу якої увійшли співробітники ДПСУ та МВС, з дозволу Красноокнянської прокуратури, оглянула  територію цього помешкання. Відразу серед подвір’я було виявлене вогнище, в якому порушники поспіхом палили сигарети, а поряд лежав ще один ящик з сигаретами. Загалом в садибі було знайдено та вилучено 10 тисяч пачок сигарет марки «NZ Black» білоруського виробництва. На даний час проводяться слідчі дії.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси