Порушники поблизу кордону «заготовили» майже 16,5 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
13 грудня 2013 14:07

По слідах прикордонники вийшли на берег Західного Бугу, де в кущах було приховано 25 ящиків сигарет без акцизних марок. Неподалік правоохоронці виявили на гужовій підводі жителя села Гуща.  

Учора вранці прикордонники Луцького загону запобігли двом спробам протиправної діяльності поблизу держрубежу.

Так, на ділянці відділу «Рівне» прикордонний наряд помітив сліди гужової підводи, які вели у бік кордону. По слідах прикордонники вийшли на берег Західного Бугу, де в кущах було приховано 25 ящиків сигарет без акцизних марок. Неподалік правоохоронці виявили на гужовій підводі жителя села Гуща. Він заперечував свою причетність до даного правопорушення, а присутність біля кордону пояснив заготівлею дров. Ще трьох українців, які нібито також заготовляли дрова, правоохоронці затримали згодом неподалік.

В той самий час прикордонники відділу «Висоцьк», за інформацією дільничного інспектора, біля кордону затримали двох жителів села Бережці. Поряд  з ними знайшли 8 ящиків тютюну. Об’єктивних  пояснень причин знаходження поблизу держрубежу вони також надати не змогли.

Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності. Майже 16,5 тисяч пачок тютюнових виробів будуть передані працівникам Міндоходів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси