Порушники кордону знову намагаються застосувати малу авіацію

НАЗАД
15 березня 2013 10:46

 

Учора вночі співробітники Держприкордонслужби в Закарпатській області помітили поблизу кордону маломірний літальний апарат. Літак виявили за допомогою мобільного тепловізійн

 

Учора вночі співробітники Держприкордонслужби в Закарпатській області помітили поблизу кордону маломірний літальний апарат. Літак виявили за допомогою мобільного тепловізійного комплексу. Він летів на висоті близько 1 кілометра. Далі пілот пароплана залетів на територію Угорщини, де розвернувся та прослідував у зворотному напрямку і зник вже на території України. Прикордонники відразу зв’язалися з підрозділами протиповітряної оборони щодо виявлення літака поінформували співробітників СБУ, МВС, представника Укравіаруху та угорських колег. Також охоронці кордону підняли додаткові наряди для проведення пошукових заходів та організували спільне патрулювання зі співробітниками ДАІ на автошляхах.

Невдовзі в ході встановлення обставин правопорушення по інформації місцевих жителів в районі села Довге Поле Ужгородського району виявили місце можливого зльоту та посадки малого літального апарату. Наразі заходи по пошуку порушників тривають.

Нагадаємо, що минулого року прикордонники декілька разів виявляли та затримували порушників, що використовували маломірні літальні апарати для переправлення через кордон тютюнових виробів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси