Понад 30 тисяч пачок цигарок у двох випадках виявили прикордонники на Одещині

НАЗАД
15 жовтня 2014 12:49

Cклад з тютюновими виробами, що розміщувався у приватному помешканні, виявили учора правоохоронці в селищі Слов`яносербка Великомихайлівського району, що неподалік кордону з Молдовою

Cклад з тютюновими виробами, що розміщувався у приватному помешканні, виявили учора правоохоронці в селищі Слов`яносербка Великомихайлівського району, що неподалік кордону з Молдовою.

Інформацію про зберігання підакцизних товарів прикордонники Котовського загону отримали в ході проведення спеціальних заходів та одразу проінформували представників податкової та  співробітників СБУ.

В ході спільного огляду, в господарському приміщенні приватного помешкання було виявлено 16,5 тисяч пачок сигарет грецького виробництва «ABSOLUTE» без акцизних марок. Тютюнові вироби на понад 200 тисяч гривень вилучили.

Ще 16, 5 тисяч пачок сигарет вартістю понад 250 тисяч гривень виявили учора ввечері прикордонники відділу «Кучурган» Білгород-Дністровського загону. Човен з 33 ящиками сигарет російського виробництва правоохоронці знайшли на березі Кучурганського лиману. Зараз тривають заходи  по пошуку осіб, причетних до протиправної діяльності на державному кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси