Понад 100 порушників виявили прикордонники у березні на адмінмежі з ТОТ АР Крим

НАЗАД
31 березня 2021 10:43

У відповідності до чинного законодавства потрапити на територію тимчасово окупованого Криму законним шляхом можна лише через КПВВ «Каланчак», «Чаплинка» та «Чонгар», які наразі функціонують у штатному режимі з дотриманням карантинних правил.

Для прикордонного відомства безпека та швидкість пропускних операцій залишається одним з пріоритетних завдань, і це не заважає ефективно виявляти осіб, які нехтують встановленими правилами та порушують законодавство України.

Так, протягом березня 2021 року під час здійснення пропускних операцій у КПВВ на адмінмежі з ТОТ АР Крим прикордонники Херсонського загону виявили 109 громадян, які порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. Ці громадяни потрапили в Крим через так званий «керченський міст» з території Російської Федерації. Усіх порушників співробітники Держприкордонслужби притягнули до адміністративної відповідальності та наклали штрафів на 170 тисяч гривень.

Загалом, від початку року військовослужбовці Херсонського прикордонного загону виявили 295 осіб, які порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси