Подвійну контрабанду тютюнових виробів зупинили на Буковині

НАЗАД
12 сiчня 2018 10:59

На Буковині у рамках спільних профілактичних заходів у двох випадках затримано 2 місцевих жителів, причетних до контрабанди сигарет та вилучено 22 ящики тютюнових виробів.

На Буковині у рамках спільних профілактичних заходів у двох випадках затримано 2 місцевих жителів, причетних до контрабанди сигарет та вилучено 22 ящики тютюнових виробів.

Учора по обіді, під час перевірки випереджувальної інформації від співробітників внутрішньої та власної безпеки, прикордонники Чернівецького загону затримали двох невідомих, які намагалися переправити до Румунії сім ящиків тютюнових виробів. Помітивши оперативників та прикордонників відділу «Селятин» правопорушники вдалися до втечі. Щоб зупинити втікачів, правоохоронцям довелося здійснити кілька попереджувальних пострілів.

Зі слів затриманих стало відомо, що вони громадяни України, хоча жодних документів при собі не мали.

Згодом на ділянці цього ж відділу за інформацією співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби охоронці кордону виявили ще п’ятнадцять ящиків сигарет. Тютюнові вироби знайшла група реагування з числа військовослужбовців, які прибули для посилення охорони держкордону. Безакцизні сигарети, обгорнуті чорним поліетиленом, вже були підготовлені для подальшого транспортування за кордон.

Виявлений тютюн загальною кількістю 11 тисяч пачок доставили до відділу прикордонної служби. Згодом сигарети передадуть представникам Національної поліції та ДФС.

Наразі заходи зі встановлення кола осіб, причетних до даного правопорушення, тривають, а затриманим доведеться нести відповідальність за спробу порушення державного кордону, злісну непокору та за порушення прикордонного режиму.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси