По пункту пропуску терористи стріляли з протитанкових керованих ракет "ПТУР" (відео)

НАЗАД
29 липня 2014 08:37

Як повідомлялося, учора близько о 10.50 терористи відкрили вогонь по пункту пропуску «Красна Талівка», що на Луганщині. Ними було здійснено  декілька пострілів з протитанкових

Як повідомлялося, учора близько о 10.50 терористи відкрили вогонь по пункту пропуску «Красна Талівка», що на Луганщині. Ними було здійснено  декілька пострілів з протитанкових керованих ракет "ПТУР".  В результаті обстрілу, що вівся з лінії кордону, 2 прикордонників поранено.Постріли влучили в адміністративну будівлю пункту пропуску та спостережну вежу. Вони зазнали значних пошкоджень.

Об 11.00, з метою встановлення місця можливого порушення кордону та обстрілу пункту пропуску «Красна Талівка», на ділянку висунулися 3 прикордонні наряди. О 17.30 в районі між н.п. Красна Талівка і н.п. Талове  наряди потрапили в зону спрацювання радіокерованого фугаса та були обстріляні з двох мінометів з лісового масиву біля н.п. Талове. Прикордонні наряди прийняли бій та подавили обстріл з мінометів. Проте 3 військовослужбовців отримали поранення.

О 19.16 над територією пункту пропуску завис російський вертоліт  Мі-24 та імовірно провів розвідку і фото- та відеодокументування результату обстрілу.  

О 19.20 навпроти ділянки відділу прикордонної служби «Красна Талівка» Луганського загону зафіксовано проліт вздовж кордону 3 вертольотів ЗС РФ.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси