По підробленому паспорту громадянка України намагалась виїхати за кордон

НАЗАД
19 березня 2013 12:23

 

Громадянку України 1952 року народження, яка намагалась виїхати з території України,  затримали прикордонники в пункті пропуску «Краківець».&

 

Громадянку України 1952 року народження, яка намагалась виїхати з території України,  затримали прикордонники в пункті пропуску «Краківець».  

 Під час проведення поглибленої перевірки паспортного документу громадянки Ізраїлю, за допомогою  приладу технічного дослідження документів, прикордонний наряд Мостиського загону виявив ознаки часткової підробки, а саме заміна сторінки з установчими даними пред’явника паспорта.  Поверх оригіналу  вказаної сторінки була нанесена ксерокопія з установчими даними на громадянку Ізраїлю. Окрім цього, було виявлено відсутність підпису власника паспортного документу. В ході проведення співбесіди з’ясувалось, що громадянка України купила закордонний паспорт громадянки  Ізраїлю, коли перебувала в Іспанії за 6 тисяч євро. А причиною такого вчинку нібито було бажання легально працевлаштуватись в країнах Європейського Союзу. 

Дану громадянку  притягнуто до адміністративної  відповідальності за спробу незаконно перетнути державний кордон України. Окрім того, направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення до Яворівського РВ УМВСУ  у Львівській області, де відносно громадянки України буде прийняте правове рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси