Підроблені документи н авто та невідповідність номера кузова виявлено на державному кордоні

НАЗАД
15 грудня 2017 10:04

Два транспортні засоби з підробленими документами та знищеним номером кузова виявили співробітники Держприкордонслужби на кордоні з Молдовою та Польщею.

Два транспортні засоби з підробленими документами та знищеним номером кузова виявили співробітники Держприкордонслужби на кордоні з Молдовою та Польщею.

Охоронці кордону Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску «Удобне» під час перевірки документів виявили підроблене свідоцтво про реєстрацію на легковий автомобіль «Nissan» 2005 року випуску. За кермом транспортного засобу  грузинської реєстрації була громадянка Молдови.

Іномарку та повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) направлено до Нацполіції.

А прикордонники Мостиського загону в пункті пропуску «Шегині» виявили невідповідність номеру кузова автомобіля «Fiat» 2000 року випуску польської реєстрації. Номери іномарки не співпадали з даними, зазначеними в реєстраційних документах.

Стосовно водія, громадянина Польщі, до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 290 КК України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси