Під час вихідних та святкових днів прикордонники затримали 11 сирійців

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:07

Значна активізація незаконних мігрантів із  Сирії спостерігалася під час вихідних та святкових днів. Так, на Закарпатті на «зеленому» кордоні було затримано відразу 8 громадян

Значна активізація незаконних мігрантів із  Сирії спостерігалася під час вихідних та святкових днів. Так, на Закарпатті на «зеленому» кордоні було затримано відразу 8 громадян цієї країни. Порушників помітили за допомогою тепловізора прикордонники відділу «Саловка» Чопського загону. Група реагування зі службовим собакою наздогнала та зупинила невідомих за 40 метрів від кордону на березі річки Тиса. Троє чоловіків, жінка, двоє дітей 11, 12, та двоє 15 років у темну пору доби намагалися порушити кордон за допомогою гумового човна, який прихопили із собою. У мандрівників не було при собі жодних документів, а правоохоронцям вони повідомили, що є громадянами Сирії.

Ще одного порушника, громадянина Сирії, який намагався подолати українсько-польський кордон, зупинили прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону. Чоловік не заперечував, що хотів потрапити до Польщі, а згодом до Франції. Однак нині для встановлення обставин правопорушення та визначення міри покарання йому доведеться затриматись в Україні.

Також громадян Сирії, які намагались перетнути державний кордон по підробленим документам у пункті пропуску, виявили прикордонники у минулу суботу в аеропорту «Бориспіль». Двоє сирійців збирались відлетіти до Цюріха та Відня з підробленими паспортами громадян Швейцарії та Данії.    Виявлених правопорушників відправили зворотними  рейсами до Стамбулу, звідки прибули горе-мандрівники.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси